Какво правим

Машинна декорация с високотемпературни, термопластични бои – ситопечат
Използваме бои на водещи фирми в областта на ситопечата от цялата гама на RAL и PANTONE, както и злато, сребро, платина и др. Този метод позволява висока производителност и гарантира еднаквост на печата при всички изделия. Декорацията може да се извършва както на стандартните места ( преден и заден етикет ) така и на дъното и гърлото. Изделията се изпичат при висока температура, при което постигаме голяма лъскавина и устойчивост на декора. Така декорираните изделия са подходящи за многократна употреба.

28-copy

Машинна декорация с нискотемпературни, едно- и двукомпонентни бои – ситопечат
И този метод позволява висока производителност и гарантира еднаквост на печата при всички изделия. Декорацията може да се извършва както на стандартните, така и на нестандартни места на изделието.

Машинна декорация с UV мастила – ситопечат
Използва се голяма гама от цветове. Изделията се изпичат с ултравиолетова лампа и се постига яркост и високо качество на декора. Методът е подходящ за декорация на бутилки, буркани и други изделия за парфюмерийната и хранителновкусовата промишленост.

6-copy

1-copy

Трансферна декорация
Технологията е машинен ситопечат върху хартия и последващ ръчен трансфер върху изделието.Особенно подходяща за изделия с неправилна форма и порцелан.

Матиране на стъклени изделия
Използва се висококачествен мат на водна основа със сертификат за използане в хранително – вкусовата промишленост. Използваният воден мат може да бъде с различна степен на плътност, както и с различен визуален ефект – стандартен, сатенен и друг. Матирането се извършва единствено върху външната повърхност на стъкленото изделие. При тази технология може да се матира цялото изделие, отделна част от него -дъното, както и да се изработи т.нар. прозорец ( нематиран участък от изделието ).
Също така предлагаме термомат, който при нормална температура е бял, а при охлаждане променя цвета си на син.

20-copy

Оцветяване на стъклени изделия
Прилага се цялата гама от цветове по RAL и PANTONE. Използват се бои на водна основа със сертификат за качество, като се постига различен ефект – матов, гланцов, перлен, метален. Всеки един от тези ефекти може да бъде с различна плътност – от полупрозрачни тонове до плътни цветове.

Комбинация от матиране или оцветяване на стъклени изделия и печат ( декорация ) с различни видове бои.
Тук можем да комбинираме всички изброени методи за постигане на индивидуална визия на продукта.

8-copy